Ny blog om naturen

Skærmbillede-2010-04-29-kl.-10.39.24Michael Stoltze har oprette en ny blog. Dansknatur er en samfundskritisk, konsktruktiv blog, der skal skabe debat om Danmarks udvikling og sætte samspillet mellem natur og mennesker til debat.

Udviklingen har gjort vold på en del af Danmarks særpræg og poesi. Mange steder er livet på landet blevet ulideligt på grund af landskabsødelæggelser og gyllestank. Det er en væsentlig grund til, at Danmark udvikler sig skævt.

Min vision er et Danmark, der er smukt, poetisk og varieret. Danmark skal genoprettes til et land, der er helt og ikke delt. I Danmark skal livet på landet være lige så attraktivt som livet i byen. Danmarks landbrug skal være produktivt, kvalitetsbevidst og miljøvenligt. Danmark skal ikke lugte af lort. Vi skal frem til en natur, et landskab og et landbrug, vi kan være bekendt. Ja, ligefrem stolte af skriver Stoltze .  Link til hjemmesiden: Dansknatur’s Blog