Plakater med Danmarks sommerfugle

Den første og eneste plakat med alle Danmarks dagsommerfugle

Alle dagsommerfugle, som har tilknytning til Danmark, er vist på plakaten. I Danmark er der registreret 76 fastboende dagsommerfugle, samt en håndfuld almindelige trakgæster. Sommerfuglene er vist i deres naturlige maximale størrelse. Sommerfuglene er med farvekoder for arternes hyppighed, og hvilke 12 som er uddøde.

I Danmark er der registreret 76 fastboende sommerfuglearter. Efter 1950 begyndte de at uddø, og siden da er 12 – 14 vurderet som forsvundet fra landet. Fra 1870 og til 2013 er der i alt fundet 98 forskellige dagsommerfuglearter. En del af disse kan dog ikke overleve den danske vinter. Nogle er almindelige trækgæster, mens andre er mere sjældne. Derudover er der en række tilfældige fund. De tilfældige fund er ikke medtaget på plakaten.

Dagsommerfugleplakat_m_skygge_copyright

Sommerfuglene er vist i deres naturlige maximale størrelse, med angivelse af deres hyppighed og flyvetider.

Plakaten er produceret af Naturbeskyttelse.dk. Overskud fra salg af plakaten vil gå til arbejdet med at rette fokus på tabet af plante- og dyrearter i Danmark. Plakaten er produceret med støtte fra 15. Juni Fonden.

Plakaten er 70 x 100 cm og er trykt på 200 gram LuxoSatin®., som er en flot dobbeltbestrøget silkcoated kvalitet. FSC certificeret, Eu Ecolabel m.v. Plakaten koster 350 kr. incl. forsendelse.

Plakaterne kan købes på www.natur-shop.dk

Den første og eneste plakat med et udvalg af Danmarks natsommerfugle

Se mere om plakaten med natsommerfugle.

Natsommerfugleplakat_m_skygge_copyrightArtsplakater